Dagmar Deboeck

Dagmar Deboeck °1975

• Oplossingsgerichte gesprekstherapie • Life coaching • Leefstijlgeneeskunde •

Ik ben opgeleid als huisarts, afgestudeerd in 2011. Naast talrijke huisartsgerichte bijscholingen met onder meer als thema gespreksvoering, mindfulness, stress en burn-out, intrafamiliale conflicten, verslavingszorg, psychische stoornissen, leefstijlgeneeskunde, heb ik mij recent ook verder gevormd als life coach / gesprekstherapeute.

Werkervaring

Van 2009 tot 2021 werkzaam als huisarts in een wijkgezondheidscentrum in Brussel met bijzondere aandacht voor psychosociale en psychosomatische problematiek en leefstijlgeneeskunde.

Mijn aanpak is gebaseerd op Oplossingsgericht werken van Steve De Shazer en Insoo Kim Berg, met als grote pijlers Motiverende gespreksvoering (Miller, Rollnick) en Geweldloze communicatie (M. Rosenberg).

Daarnaast ben ik geïnspireerd door Mindfulness, ik heb ervaring met overspanning en burn-out en affiniteit met hooggevoeligheid (HSP) en introversie.

Aanbod:

Oplossingsgerichte gesprekstherapie/ Life coaching:

Mensen in een professioneel gesprek en met gepaste tools en methodieken doelgericht ondersteunen en begeleiden in moeilijke levensfases.

 

Leefstijlgeneeskunde:

Mensen vanuit mijn ruime ervaring als huisarts coachend helpen met het evolueren naar een gezondere leefstijl door middel van haalbare doelen en kleine stappen.

Doelgroep:

   Jongeren vanaf 14j

   Volwassenen

Werkdomein:

Stress en overspanning, gevoel van vastzitten, conflicten, zingevingsvragen, moeilijke veranderingen, problemen privé of op het werk.

Mensen met een chronische/zware ziekte en hun mantelzorgers.

Nood aan leefstijlverandering al dan niet in het kader van (chronische) ziekte.

Contactgegevens
Gsm 0475 - 931 965       dagcoach@hotmail.com