Team & aanbod


Het Jaspisteam bestaat uit ervaren en opgeleide hulpverleners die open staan voor de wereld rondom en zich elk vanuit hun eigen expertise blijven vormen en bijscholen. Het is een erg divers team, met uiteenlopende opleidingen. Zodoende is ook het aanbod divers.

 

Kinderen, jongeren, (jong) volwassenen, koppels en gezinnen kunnen terecht binnen Jaspis voor psychotherapie, coaching, leefstijlgeneeskunde, lichaamsgerichte therapie en training Verbindende Communicatie.

 

Ook professionals (hulpverleners, leerkrachten, teams en leidinggevenden) kunnen een beroep op ons doen voor supervisie, training Verbindende Communicatie en teamondersteuning.

 

In Jaspis kan je terecht met zorgen, twijfels en levensvragen omtrent jezelf, relaties, keuzes, ontwikkeling, opvoeding, …

We vertrekken vanuit jouw hulpvraag en gaan op zoek naar het meest passende aanbod binnen de praktijk.

Daarnaast stelt Jaspis een ruimte ter beschikking aan externen om vorming te geven die in lijn ligt met de visie van Jaspis. 

 

Jaspis wil niet alleen ruimte creëren om te vertragen en te groeien, Jaspis wil ook een aangename, warme en inspirerende plek zijn die dit mogelijk maakt zowel voor zijn cliënten als voor zijn hulpverleners.